De què va això?|¿De qué va esto?

Com podeu llegir al meu perfil, fa força anys que centro els meus esforços en temes relacionats amb les TIC i les ONL, i ja fa temps que penso que valdria la pena mirar de compartir el coneixement i les experiències que he anat acumulant amb tothom a qui puguin interessar. És per això que després de rumiar-hi una temporada he decidit finalment començar a escriure aquest bloc.

Com que tinc una tendència congènita a xerrar pels descosits, intentaré esquematitzar els textos publicats per fer-los el més lleugers possible.

Objectiu del bloc

Com deia (i ja em començo a repetir), vull compartir el coneixement que tinc de la relació TIC-ONL, però també establir un diàleg amb les persones que hi estiguin interessades i, evidentment, aprendre de l’experiència aliena.

Continguts

– Descripció de bones pràctiques en matèria de TIC a les ONL.
– Eines TIC interessants per a les ONL.
– Articles i opinions, reflexions i consells sobre TIC i ONL.
– Agenda d’activitats, cursos, subvencions i tot el que s’escaigui sobre TIC i ONL.
– Lògicament, un munt d’enllaços a la resta de la xarxa.

Públic

Desitjo que aquest bloc sigui d’especial interès per a les persones que tenen responsabilitats de direcció, organització o gestió a les ONL. Principalment, però no només, aquelles persones que les tenen en matèria de TIC.

Lògicament, també m’adreço a tots els treballadors i voluntaris de les organitzacions.

I convido especialment a tots els genis tecnològics que correu pel món a fer les vostres aportacions en relació als diferents temes descrits a l’apartat de Continguts, encara que no tingueu relació directa amb el món de les ONL.

Llenguatge

Un bloc tecnològic haurà de fer servir, habitualment i inevitable, una bona colla de tecnicismes. De totes maneres, atesa la voluntat pedagògica que el bloc incorpora, procuraré fer servir un llenguatge planer i entenedor.

Periodicitat de publicació

Tan sovint com pugui, clar ;-).

Bé, per començar diria que ja n’hi ha prou. Benvinguts a TecnolONGia i gràcies per la vostra col·laboració.

Como podéis leer en mi perfil, hace bastantes años que centro mis esfuerzos en temas relacionados con las TIC y las ONL, y ya hace tiempo que pienso que valdría la pena tratar de compartir el conocimiento y las experiencias que he ido acumulando con toda la gente a quien pueda interesar. Por eso es por lo que tras pensármelo durante una temporada he decidido finalmente empezar a escribir este blog.

Como tengo una tendencia congénita a enrollarme como una persiana, intentaré esquematizar los textos publicados para hacerlos lo más ligeros posible.

Objetivo del blog

Como decía (y ya me empiezo a repetir), quiero compartir el conocimiento que tengo de la relación TIC-ONL, pero también establecer un diálogo con las personas que estén interesadas en el tema y, evidentemente, aprender de la experiencia ajena.

Contenidos

– Descripción de buenas prácticas en materia de TIC en las ONL.
– Herramientas TIC interesantes para las ONL.
– Artículos y opiniones, reflexiones y consejos sobre TIC y ONL.
– Agenda de actividades, cursos, subvenciones y todo lo que relacione TIC y ONL.
– Lógicamente, un montón de enlaces al resto de la red.

Público

Deseo que este blog sea de especial interés para las personas que tienen responsabilidades de dirección, organización o gestión en las ONL. Principalmente, pero no sólo, aquellas personas que las tienen en materia de TIC.

Lógicamente, también me dirijo a todos los trabajadores y voluntarios de las organizaciones.

E invito especialmente a todos los genios tecnológicos que corréis por el mundo a hacer vuestras aportaciones en relación a los diferentes temas descritos en el apartado de Contenidos, aunque no tengáis relación directa con el mundo de las ONL.

Lenguaje

Un blog tecnológico deberá usar, habitual e inevitablemente, una buena cantidad de tecnicismos. De todos modos, dada la voluntad pedagógica que el blog pretende, procuraré usar un lenguaje llano y entendedor.

Periodicidad de publicación

Tan a menudo cómo pueda, claro ;-).

Bien, para empezar diría que ya es suficiente. Bienvenidos a TecnolONGia y gracias por vuestra colaboración.


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

2 respostes a «De què va això?|¿De qué va esto?»

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *